Банкетный зал «Валентино», Львов
Событие Корпоративы и праздничные блюда из ресторана «Валентино»
- +38 (032) 245 67 66, +38 (097) 235 67 77
- Львов, ул. Нижанкивского, 20
Информация обновлена: 12 августа 2021 г.
главное событие | Новый год 2021 во Львове в ресторанах, отелях, клубах и комплексах отдыха: цены на новогодние программы |
Новорічні корпоративи в ресторані "Валентино" ⠀ Бронюємо дати, усі деталі можна дізнатись за телефоном +38 (097) 235-67-77 ⠀ Відсвяткуйте корпоратив у нас, щоб весело провести старий рік в колі колег та друзів ⠀ Проведемо цей чарівний час разом! ⠀ - Святкова атмосфера; - Смачні страви та напої; - Приємна пропозиція по алкоголю ⠀ Чекаємо Вас, друзі! Замовте святкові страви з ресторану «Валентино» ⠀ Новорічна пропозиція складається з: ❄ Олів‘є (220 г./ 90 грн.) ❄ Короп фарширований (за 100 г./59 грн.) ❄ Печінковий торт (за 100 г./55 грн.) ❄ Асорті м’ясне українське (ковбаска домашня, паштет, сало, полядвиця, буженина, рулет курячий) (вихід: 470 г./ 390 грн.) ❄ Асорті м’ясне італійське (прошуто крудо, салямі мілано, брезаола, парма, шпек) (вихід: 220 г./ 310 грн.) ❄ Гриби білі мариновані (вихід: 200 г./ 230 грн.) ❄ Корзинки зі шпинату (1 шт./18 грн.) ❄ Медальйони з телятини (вихід: 330 г./ 355 грн.) ❄ Кролик тушкований (за 100 г./ 245 грн.) ❄ Телятина «Велінгтон» (за 100 г./ 105 грн.) ❄Асорті м’ясне запечене (телятина, свинина, філе куряче, ребра ягняти. Соуси: барбекю, журавлиновий. Гарнір: перець болг, кабачок, баклажан, помідор черрі. (вихід: 1100 г./ 1300 грн.) ❄ Лосось гриль (вихід: 150 г/ 270 грн.) ❄ Сібас гриль з овочами (вихід: 340 г./ 690 грн.) ❄ Торт «Наполеон» (вихід: 250 г./ 95 грн.) ❄ Торт «Захер» (вихід: 210 г./ 120 грн.) ❄ Торт «Чізкейк» (вихід: 155 г./ 185 грн.) ❄ Торт «Сирник» (вихід: 150 г./ 75 грн.) ⠀ Можна замовити всі позиції з цього переліку або ті, які вам найбільше смакують в кількості яка Вам потрібна. ⠀ Замовлення на новорічний стіл приймаємо до 28 грудня включно. ⠀ Для цього залиште заявку і оплатіть замовлення на банківську карту (деталі замовлення можна уточнити за нашими телефонами). ⠀ Також можна замовити самовивіз. ⠀ 30 і 31 грудня розвеземо Ваші замовлення. Зробити замовлення на бенкет або замовити доставку можна за телефонами: +38 (097) 235-67-77 +38 (032) 235-67-66 |
Питание
- кухня ресторана Европейская кухня, Украинская кухня, Итальянская кухня
- винная карта (страны-производители вин) Грузия, Чили, Украина, Италия, США, Греция, Венгрия, Аргентина, Франция, ЮАР, Австралия, Новая Зеландия, Испания
- кухня ресторана Украинская кухня, Итальянская кухня, Европейская кухня
- фирменные блюда и напитки Салат «Валентино», паста «Тальятелле з чорними трюфелями за рецептом N.N
- правила бронирования По телефону + 38 (032) 235 67 66
- максимальное количество людей на бенкете 25
- минимальный бюджет на 1 человека на банкет 1000 UAH
- процент предоплаты за домовленістю