Банкетний зал «Валентино» Львів


Банкетний зал «Валентино», Львів


Про нас



  • +38 (032) 245 67 66, +38 (097) 235 67 77
  • Львів, вул. Нижанківського, 20

Банкетний зал «Валентино», фото Банкетний зал «Валентино», фото Банкетний зал «Валентино», фото
Останнє оновлення інформації: 12 серпня 2021 р.

Банкетний зал «Валентино» у Львові — це класичний стиль, італійська витонченість та розкіш Вашого свята!

Банкетний зал «Валентино» — неймовірно красиве та затишне місце у Львові для вишуканого проведення невеличкого свята (до 45 осіб). Інтер’єр залу надзвичайно багатий, в ньому вдало поєднані класичні меблі та теплі спокійні кольори в оформлені. Це місце ідеально підійде для організації непересічного свята у Вашому житті, яке Ви та Ваші гості позитивно пам’ятатимуть ще довго.
 
Кухня банкетного залу «Валентино» сподобається навіть справжнім поціновувачів італійської та української кухні.
 
Інформацію про цей заклад Ви можете також переглянути в категорії «ресторани» — ресторан «Валентино»

 Платіжна інформація

  • способи оплати Готівка, Безготівковий перерахунок, Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron

Харчування

  • кухня ресторану Європейська кухня, Українська кухня, Італійська кухня

Харчування

  • винна карта (країни-виробники вин) Грузія, Чилі, Україна, Італія, США, Греція, Угорщина, Аргентина, Франція, ПАР, Австралія, Нова Зеландія, Іспанія
  • кухня ресторану Українська кухня, Італійська кухня, Європейська кухня
  • фірмові страви і напої Салат «Валентино», торт «Наполеон»

Резервування столиків

  • правила бронювання За телефоном + 38 (032) 235 67 66

Організація бенкету

  • максимальна кількість людей на бенкет 25
  • мінімальний бюджет на 1 людину на бенкет 1000 UAH
  • відсоток передоплати за домовленістю

Кейтерінг

Зали ресторану

Розваги

Жива музика

Контакти




  • Адреса :Львів, вул. Нижанківського, 20
  • Телефон : +38 (032) 245 67 66, +38 (097) 235 67 77
  • Мейл : info@valentino.lviv.ua
  • Сайт : http://valentino.lviv.ua
  • Facebook :
  • Instagram :
  • Telegram :
  • Tripadvisor :